Yoko Tsuno samlebind 7

Mørkets maskepi

Da Yoko besøger sit hjemland, Japan, hvirvles hun ind i en dødbringende strid mellem sin far og hans modstander, den skrupelløse våbenfabrikant Kazuky, der ender med Yokos deltagelse i en fatal kamikazemission sammen med hendes gamle læremester og mentor, Aoki.   

Senere dukker Kazuky op igen, denne gang i Europa, hvor Yoko sammen med sin veninde Ingrid medvirker i en vaskeægte thriller om bord på det legendariske tog »Rheingold« i de maleriske omgivelser lang Rhinen.   

Skotland er tågernes og legendernes land, og hvert slot har efter sigende sit genfærd. Men på Loch Castle forekommer der at være mere end ét – foruden en lang række andre hemmeligheder, der kredser om den tilsyneladende uligevægtig unge slotsarving, Cecilia.    

Temaet for dette syvende samlebind er intrigante rænkespil, sammensværgelser, komplotter og konspirationer. Skumle gerninger i skyggernes ly, om de så er affødt af begær efter magt og rigdom eller af mellemmenneskelige æreskodekser. Et emne, der bestemt ikke er blevet mindre aktuelt, end da Roger Leloup skabte de tre klassiske album, som er med i dette samlebind: Vindens datter,  Gengangerens hævn, og Rhinguldet. Tre af Yoko Tsunos klassiske eventyr, som ikke har kunnet fås i mange år.

Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse, denne gang skrevet i en meget personlig stil af Roger Leloup selv.   

Pressen skrev om de tidligere samlebind:   

“Som altid er tegningerne sublime.” ****** –   Serieland  
 
“Nostalgisk fryd.” ***** –   Berlingske   

“Forrygende flot med et væld af lækkert ekstramateriale.” ***** –   Ekstra Bladet

“Man overvældes af detaljeringsgraden og det enorme arbejde, der er lagt i hver enkelt tegning.” –   nummer9.dk
373,12  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal176
Udgivelsesdato19 mar. 2020
Udgivet afCobolt
Sprogdan
ISBN trykt bog9788770857994