Om forfatteren

Lotte Juul Lauesen brænder for mennesker. For processer, undervisning og udvikling. Hun har siden 1985 undervist, begejstret, og motiveret børn, unge og voksne. Siden hun i 2005 stiftede firmaet Inter-mezzo har hun medvirket i ledelses- og personaleudvikling på en lang række arbejdspladser hvor mennesker arbejder med mennesker.

Hun har sammen med Jakob Bønløkke udviklet lederuddannelsen: Indre lederskab-skabende ledelse.

Lotte har udgivet bogen: Den gode elevsamtale – en coachende tilgang til mødet med unge, Akademisk Forlag (2013, 2018), og undervist flere tusinde gymnasie- og VUC-lærere i den coachende samtale og mentoring.

Hun afholder foredrag, workshops og længerevarende kursusforløb, og arbejder som konsulent med udvikling, systemisk opstilling, supervision og coaching.

Lotte har læst nordisk litteratur på Aarhus Universitet og har en femårig uddannelse i bevægelseskunsten eurytmi.

 

Læs uddrag
Læs

Kompas til Indre og Ydre Lederskab

God Ledelse Starter Indefra

Indre lederskab er forudsætningen for det ydre lederskab – og begynder med selvindsigt.

Lotte Juul Lauesen introducerer Ledelseskompasset som et enkelt og visuelt værktøj til at forstå og udvikle organisationen som en levende organisme. Bogen henvender sig til ledere, mellemledere, lærere, pædagoger – alle som i deres virke har ansvar for andre.

Du vil genkende hvert område som kvaliteter i dig selv og dine medarbejdere igennem de mange levende eksempler, og du vil blive i stand til at få øje på styrker og blinde pletter. Du vil få et redskab, et kompas, du kan orientere dig efter, i lederskabets – og livets – store kompleksitet.

Ledelseskompasset tilbyder en helt ny forståelsesramme såvel som et selv- og medarbejderudviklingsredskab og en nøgle til at skabe bæredygtige forandringer i organisationen.

Bogen er illustreret af Ina Marie Graneberg.

–––

“Dette er en bog om ledelse og lederskab. Og det handler om dig, læseren. Hele vejen igennem peger pilen – med respekt og ydmyghed – mod dig. Du skal skabe dit eget ledelsesredskab. Der er syv ledelseskvaliteter, menneskekvaliteter, og de er krumtappen i hele bogen. Denne bog har en værdig helhedsforståelse af menneske, virksomhed og ledelse, og det er blandt andet det, der gør denne bog til en enestående bog.”

Steen Hildebrandt,
Ph.D., professor emeritus, Aarhus Universitet.

329,00  DKK
Køb trykt bog
 
299,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1.
Trykt sideantal340
Udgivelsesdato12 nov. 2022
Udgivet afSpintype
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771921427
ISBN pdf9788771921434
ISBN epub9788771921441