Om forfatteren

Født 1972, gift og far til 4. Partner hos rådgivningsfirmaet H&B | Hildebrandt & Brandi.

Tidligere Privatkundedirektør hos Ørsted. Før det chef for kundeservice og ansvarlig for Tag Ansvar for Kunden-programmet hos TDC. Tomas har hjulpet mere end et halvt hundrede nordiske virksomheder til bedre kundeoplevelser, stærkere kundekultur og bedre bundlinje, og står i spidsen for et team af mere end 10 Customer Experience-practitioners i H&B | Hildebrandt & Brandi.

Læs uddrag
Læs
Download pdf
Download uddrag

Hvem har taget min kaffe?

En lille bog om kundeoplevelser

Hvad skal der til for at holde på mine kunder?

 

– Gode kundeoplevelser!

Og hvordan skaber man så dem? Når hverken medarbejdere eller ledelse mister kunden af syne, er grobunden for en kundeorienteret forretning skabt.

Det handler denne lille bog om, som er skrevet af Tomas Lykke, partner hos H&B, og ekspert inden for kundeorientering. Bogen præsenterer dig for et simplificeret, men relaterbart univers, i form af kaffebaren ALBERTS. Den loyale medarbejder Benny er historiens fortæller, og gennem hans øjne får du inspiration og ideer til, hvordan du og dine kolleger, ledere og medarbejdere i fællesskab kan arbejde med kundeorientering i jeres virksomhed.

Bogen henvender sig til alle medarbejdere og ledere i virksomheder, hvor kunden er central for virksomhedens fortsatte vækst. Bogen er letlæst, og kan anvendes til inspiration og provokation, når virksomheden vil videre i arbejdet med forbedring af kundeoplevelsen.

139,00  DKK
Køb trykt bog
Inkl. online adgang
125,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
Udgave1.
Trykt sideantal149
Udgivelsesdato19 mar. 2020
Udgivet afSpintype
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771920604
ISBN pdf9788771920611
ISBN epub9788771920628