Om forfatteren

Frank Madsen har omfattende erfaring i strategieksekvering og change management. Han startede sin karriere i finanssektoren, og gennem de seneste 30 år har han arbejdet i PwC Consulting, IBM og PA Consulting. De sidste tolv år som seniorpartner. Frank Madsen er i dag engageret i bestyrelses- og rådgivningsarbejde. Han er formand for bestyrelsen i SkyPuzzler og advisor for en række virksomheder. Han underviser desuden på programmet Leading Strategic Change, som udbydes af INSEAD og Scandinavian Executive Institute.

Frank Madsen er uddannet i strategisk ledelse (HDO) fra Syddansk Universitet suppleret med en Bachelor of Business Administration (BBA) og masterclasses.

 

Læs uddrag
Læs

Kunsten at transformere

Guide til vellykkede transformationsprocesser

At være dygtig til at transformere er en ledelseskunst, som rummer en række udfordringer, fordi alt udvikler sig i hastigt tempo omkring os. Men hvis man vender mønten, rummer alle udfordringer heldigvis også masser af muligheder.

Virksomhedsrådgiver og ekspert i Change Management, Frank Madsen, udfolder i denne bog en praktisk og anvendelig transformationsmodel, som hjælper virksomheder sikkert gennem ønskede forandringer.

Modellen tager afsæt i, at en transformation aldrig er en lineær proces, men sker i et loop, hvor feedback, meningsdannelse og justeringer undervejs er væsentlige elementer. Forandringsprocessen lykkes, hvis en række succeskriterier bliver opfyldt. Processen skal blandt andet ske i det rette tempo, medarbejderne skal være kompetente og føle sig trygge, og transformationslederen skal forstå virksomhedens omverden og knytte transformationen sammen med virksomhedens overordnede formål.

Med den nye holistiske transformationsmodel guides virksomheder igennem en lang række ledelsesmæssige, kulturelle og organisatoriske forhold, som nutidens transformationsledere skal være opmærksomme på.

229,00  DKK
Køb trykt bog
 
209,00  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
209,00  DKK
Køb Pdf (e-bog)
 
Udgave1.
Trykt sideantal178
Udgivelsesdato20 apr. 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771921458
ISBN pdf9788771921465
ISBN epub9788771921472