Professionel kundeindsigt – Forskellen mellem økonomisk succes og fiasko

Køb trykt bog
 
349,00  DKK
Pdf & Epub
Inkl. online adgang
249,00  DKK

Denne bog henvender sig til alle typer virksomheder, der vil i gang med eller allerede arbejder fokuseret med kundeindsigter og kundeoplevelser. Topledelser, mellemledere, medarbejdere, undervisningsinstitutioner mfl., der arbejder med disse områder, vil kunne finde praktisk inspiration og gode råd.

Bogen tager sit udgangspunkt i hvorledes en organisation skaber et løbende flow af relevante 360 graders kundeindsigter, som hver eneste dag bliver det centrale omdrejningspunkt hos alle virksomhedens medarbejdere, men som også kan styre den langsigtede strategiske agenda. Har en virksomhed ikke kundeindsigter på et professionelt niveau, kan det i sidste ende være netop dét, der afgør, at man overhales indenom af andre spillere, som adresserer kundernes reelle behov, efterspørgsel og forventninger.

Bogen inkluderer cases fra Grundfos, Arriva, HK og Terma samt betragtninger fra en stor nordisk undersøgelse, som afdækker hvorledes de største virksomheder arbejder med kundeindsigter, herunder hvad man skal mestre for at kunne kalde sig ’Customer Insight Champion’.

Endelig zoomes der ind på befolkningernes holdninger til de mange kunde-surveys virksomhederne i dag sender ud, ligesom der gives et bud på, hvad fremtidens kundeindsigtsvindere skal kunne.

Udgave1
Trykt sideantal294
Udgivelsesdato08 dec. 2017
Udgivet afSøren Smit
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771920352
ISBN pdf9788771920369
ISBN epub9788771920376
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu