Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Urværkerne 1

Kuppelbyens Hemmelighed

Jeg ligger på ryggen i græsset og studerer mit værk, en lille kobberfugl med blågrønne vinger og en elegant nøgle til at trække den op med. Urværksfuglen flyver over mit hoved. Den pipper i takt med de klikkende tandhjul, som får vingerne til at bevæge sig. Jeg lukker øjnene og prøver at lade, som om fuglen ikke er der, at det ikke er mig, der har samlet den, og at jeg stadig er normal. 

15-årige Nil bor under en gigantisk kuppel, som beskytter de sidste mennesker på Jorden mod en ødelagt verden. Befolkningen i Kuppelbyen er opdelt i evneløse og urværkere, for i Kuppelbyen er moderne teknologi bandlyst, og alt drives i stedet af mekaniske urværker. Da Nil opdager, at hun har urværksevner, må hun forlade sin familie og begynde på Urværkerskolen. Men noget er helt galt i Kuppelbyen, og snart er Nil hvirvlet ind i begivenheder, der truer det lille samfunds skrøbelige eksistens. Samtidig skal hun forholde sig til sine første svære oplevelser med kærligheden og en voksende forvirring omkring sin seksualitet. 

URVÆRKERNE er første bind i en medrivende steampunk-serie, hvor tandhjulene drejer og fortæller om kærlighed, at finde sig selv og opdage, at man har skjulte evner i en forunderlig og dystopisk verden. 

Målgruppe: fra 13 år

Kuppelbyens Hemmelighed er nomineret til Årets Danske Fantasydebut 2022.

Anmeldelser
Bibliotekernes materialevurdering: "Hæsblæsende og medrivende steampunk i særklasse. Vil gå som varmt brød til fans af fantasy og steampunk."

Bogormens verden: "Jeg er simpelhen crazy vild med bogen. Den får mine varmeste anbefalinger, jeg glæder mig helt vildt til at læse mere i denne serie."

Mydailybookdenmark: "En rigtig god begyndelse på en ny Steampunkserie. Rigtig fed!"

★★★★★ Gizmoamh
★★★★★ Fantastiske Familiebøger
★★★★★ My fantasy book world
★★★★★ Forestilling om Paradis
★★★★★ Youlooklikeabook
★★★★ Benedictes_bogverden
202,31  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave2
Trykt sideantal396
Udgivelsesdato18 sep. 2021
Udgivet afKRABAT
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793974906
ISBN epub9788793974937
ISBN lydbog9788794244008