Om forfatteren

Matthew Arlidge (born 1974) is an English author of crime novels starring DI Helen Grace. He has also worked in television for the last fifteen years specialising in high-end drama production.

Lyt til uddrag
Lyt

Tampen brænder

Midt om natten lyser himlen over byen op af tre voldsomme ildebrande. Det er ikke bare et tragisk sammentræf. For kommissær Helen Grace varsler flammerne mødet med en ondskab uden fortilfælde.
Seks brande inden for et døgn. To omkomne. Adskillige tilskadekomne. Det er, som om nogen ønsker at brænde byen ned til grunden ...
Det står hurtigt klart, at det ikke drejer sig om en pyroman, der får et sygt kick ud af ilden, men noget langt mere uhyggeligt. Men hvordan blev ofrene udvalgt? Og hvem bliver den næste?
Hele byen er i højeste alarmberedskab, og Helen og hendes folk må minutiøst gennemgå de udbrændte rester på jagt efter brandstifteren, hvis trang til ild lægger menneskers liv i aske.
Et enkelt fejltrin kan betyde afslutningen på Helens karriere – og på flere menneskeliv. Mens presset stiger, og flere bygninger står i brand, truer Helens egne dunkle drifter med at fortære hende ...
Matthew Arlidge er den nye Jo Nesbø.
Richard & Judy Book Club
Arlidge væver en isnende uhyggelig gobelin.
The Daily Mail
Kommissær Helen Grace er en af de bedste nye krimihelte i årevis.
Jeffery Deaver, bestsellerforfatter
En makaber, medrivende thriller.
Sunday Mirror
Velkomponeret og frem­ragende, med højt tempo.
The Sun
En fængslende debut … Kommissær Helen Grace er en heltinde med skyggesider, der alligevel vinder læseren for sig … Siderne flyver bare af sted.
USA Today
Medrivende ... en vindende heltinde på trods af sine fejl.
USA Today
Matthew Arlidge er født og opvokset i London. Han har studeret engelsk litteratur på universitetet i Cambridge og film- og tv-produktion i Bristol. Han var den bedst sælgende krimidebutant i Stor­britannien i 2014 og er blevet udgivet i over 30 lande.
187,50  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato26 okt. 2018
Udgivet afJentas
Sprogdan
ISBN lydbog9788771075847