Stormvind af energi

Da Stella rejser til London for at overvære Jareds retssag, bevæger situationen sig i en forkert drejning. Cassie søger hævn over sin afdøde bror og eftersætter Stella i en vild jagt. Den skræmmende modstand sender Stella og hendes venner ud på en farefuld færd. Det bliver begyndelsen på en hæsblæsende tidsrejse gennem Londons mørkeste afkroge i 1800-tallet.   
De må indgå en ny forening for at overleve blandt vampyrer og alkymister. Stella og hendes venner kommer ud på en prøve, der saboterer venskaber og skaber splittelse, for at løse sjælealkymi-forbandelsen en gang for alle.   
Tilbage i nutiden er en ny sekt Neo Mori ved at overtage magten, mens broderskaberne Ouroboros og Memento Mori er nølende. Kepler har en ondsindet plan, der involverer mord og eskalerer tingene endnu mere. Stella må lære at stole på sine egne evner. 
Stormvind af energi er tredje og sidste del af Sjælealkymi-serien, som er en YA-fantasy.

Uddrag af bogen 
Byrons øjne skiftede farve og fik en rødlig nuance, men det varede kun i få øjeblikke. Hovedrystende lukkede han øjnene og tog nogle dybe indåndinger for at genfinde sit momentum. Han glippede med øjnene. “Beklager, min ven.” Byron strøg sin hånd for at glatte stoffet ud omkring Jareds hals. ”Du er ikke min blodtype.”    
Væk var vreden, og hans formildende blik gled forbi Jared til Veronica og mig. Jeg var alt for nervøs til at gøre andet end at stirre på ham.    
“Okay. Det er i orden,” rømmede Jared og kørte en hånd gennem sit hår.     
“Når du er kommet til hægterne. Så giver jeg en lille én.”    
Jared rystede på hovedet. “Ellers tak. Vi har brug for din hjælp.”         

Om forfatteren 
Katrine Williams (f. 1976), cand.comm., debuterede i 2018 med første bind i Sjælealkymi-serien. Hun bor med sin mand og tre sønner i Nordsjælland. Inspirationen til bøgerne kommer især fra hendes eget liv, rejser, litteratur og film. 
211,21  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal354
Udgivelsesdato20 jan. 2023
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775759460