Om forfatteren

Mick Herron is a British mystery and thriller novelist, winner of the Crime Writers' Association 2013 Gold Dagger award for Dead Lions.

Lyt til uddrag
Lyt

Spionstræde

Selv om han har været pensioneret fra sit topjob i efterretningstjenesten i tyve år, kender David Cartwright stadig skeletterne i skabet. Men da han glemmer, at hemmeligheder skal forblive hemmeligheder, er der pludselig nogen, der stræber ham efter livet.
Hans barnebarn, River, henslæber sit liv som ‘slagtehest’, en af de fallerede agenter, som skubber rundt på ligegyldige papirdynger i Slough House, Jackson Lambs forhutlede kongerige for degraderede spioner. Men med bedstefaren i livsfare kaster River alle fortøjninger og går i aktion for at finde ud af, hvorfra truslen mod ham stammer.
Jackson Lamb arbejdede i sin tid for David Cartwright og ved bedre end de fleste, hvilke lyssky affærer den gamle mand var involveret i. Så da Rivers færden får alarmklokkerne til at ringe i efterretningstjenestens hovedkvarter, vil Lamb gøre alt, hvad han kan, for at beskytte en agent i fare.
374,94  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal364
Udgivelsesdato17 feb. 2022
Udgivet afForlaget Olga
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793805545
ISBN lydbog9788793805651