Solskinsdage og sommervind

En hjertevarm og bevægende roman om kærlighed, fortidens spøgelser og de valg, der udgør vores liv. Carole Matthews er en af Englands mest elskede feelgood-forfattere, hvis bøger sender læsere af Lucy Diamond og Jenny Colgan direkte i den syvende himmel.

Jodie Jackson er på alle måder på dybt vand. Hun har lagt livet i London med karriere og mand bag sig og befinder sig på en færge med kurs mod øen Wight. Hun har brug for at være alene og slår sig derfor ned i sin bror Billys smukke, renoverede hus­båd med navnet Solskinsdage.  

Men fra det øjeblik Jodie går ombord i sit nye hjem, er det tydeligt, at det bliver svært at være i fred. Hvis ikke hun får besøg af Marilyn, som gør rent for Bill og har fået strenge ordrer om at holde øje med Jodie, så bliver hun forstyrret af Ned, den støjende skulptør, som bor på nabobåden. Neds arbejde er hårdt for ørerne, men heldigvis er han en fryd for øjet.  

I de nye omgivelser kan Jodie endelig begynde at nyde sin genfundne frihed og glemme sit gamle liv – men ikke helt. Da fortiden banker på, er Jodie nødsaget til at se realiteterne i øjnene. Skal hun besvare fortidens kald, eller skal hun vælge et liv fuld af sol­skinsdage og sommervind?
209,96  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato31 aug. 2022
Udgivet afPeople'sPress
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772388236