Skæbnekløver 1

Stjernedrømme

”Vi kan virkelig komme i problemer, Tara.” Emilia vidste ikke, hvad hun skulle sige. Hun havde ganske vist aldrig været i vejrkontrollen, men hun kendte layoutet. P-ScroLL bugnede med videoer og projektioner deroppefra, og kuplerne over hele planeten var ens i deres grundform. Hun vidste, hvor overskriverne sad.Hun kastede endnu et blik ud over gelænderet, inden hendes øjne søgte over på Stacy. Den nye pige stod kækt og stirrede ud i natten.Emilia tog en dyb indånding. Hvor galt kunne det egentlig gå?” Emilia bor på planeten Lyra. Det forventes, at hun følger i sin fars fodspor og bliver ansat i Føderationens administration, når hun er færdig med skolen. Men Emilia har hovedet fuldt af drømme om stjerner og fjerne planeter. En dag dukker den mystiske Stacy op, der vender op og ned på Emilias verden. Stjernedrømme er første bind i sagaen om Skæbnekløver. Et hæsblæsende rumeventyr med pirater, rumkampe og mystiske verdener, du ikke finder andre steder i universet!  

Målgruppe: fra 12 år

Første bind i trilogien om Skæbnekløver

AnmeldelserBibliotekernes materialevurdering: "En actionfyldt roman med fantasifuld worldbuilding. Handlingen er spændende. Anbefales indkøbt til folkebiblioteker."

Fantastiske familiebøger: "Mikkel Wendelboe skriver dialoger som er både levende og morsomme, og han giver dermed gang på gang sin læser et smil på læben. Tempoet er højt, men der er også plads til beskrivende detaljer."

Please, just let me read: "Wendelboe har en helt særlig måde at formulere sig på, så man kan næsten ikke være i tvivl, når det er én af hans bøger, man får i hånden. Den her er alligevel lige dét vildere, både i forhold til worldbuilding, plot, sprog og relatérbare karakterer. Jeg ser frem til at få fat i bog 2!"

Bogormenanja: "Denne bog er eventyrlig. Forfatteren skriver virkelig godt, og beskrivelserne er så levende. Og så er der personerne! Emilia er en fuldkommen fantastisk person, og jeg elskede virkelig alt ved hende."  

★★★★★ Please, just let me read. 
★★★★★ Bogormenanja. 
★★★★★ You.look.like.a.book
★★★★ Fantastiske familiebøger. ★★★★ Kristines Bogbase
248,75  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal260
Udgivelsesdato28 maj 2021
Udgivet afKRABAT
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793974647