Sådan tæmmer man en milliardær / Kom til Venedig! / Håbet bor i hjertet

Sådan tæmmer man en milliardær

Milliardæren Digby Tempest-Vane lever livet farligt og har én gang for alle besluttet, at han aldrig vil binde sig til et andet menneske. Han er blevet skræmt af sine afdøde forældres grænseoverskridende og selvoptagede liv. Men så møder han indretningsarkitekten Bay Adair og ansætter hende til at renovere The Vane, det luksuriøse hotel i Cape Town, som han har sammen med sin bror. Og hun tænder gnister i ham …Kom til Venedig!

Fra gadebarn til milliardær med egen ø ud for Venedig! Rico Rossi har gjort det godt, og han klarer sig fint uden familie eller venner, synes han selv. Indtil PR-eksperten Carla Blake opsøger ham for at overtale ham til at kontakte den ukendte bror, han har besluttet at ignorere ...Håbet bor i hjertet

Da playboyen Rafael opdager Gracie i sin have, hvor hun opholder sig uden tilladelse, foreslår han, at hun tager med ham til en luksusfest i byen. Han vil gerne lidt tættere ind på hende, bare som et tidsfordriv, men han aner ikke, at Gracie snart vil komme til at betyde meget mere for ham, end han er indstillet på.

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 jan. 2022
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9788743500377