Praktisk programledelse

At etablere, lede og styre transformationer i den offentlige sektor

Denne bog er en praktisk metodeguide til programlederen, der skal etablere, gennemføre og realisere gevinsterne for store komplekse og strategiske udviklingsinitiativer i den offentlige sektor. Bogen giver dig overblik over og fører dig igennem alle væsentlige designvalg i forhold til etablering og gennemførelse af et program.  
Bogen tilbyder dig en række metoder, hvormed du kan skabe fælles retning og afgrænsning, løbende fremdrift og værdi for programmets væsentligste aktører. Bogen hjælper dig til at skabe store og radikale ændringer i en organisation, i en sektor eller for velfærdsydelser rettet mod virksomheder og borgere. 
Forfatterne har mange års praktisk erfaring i arbejdet med programmer og store transformationer i den offentlige sektor og giver her deres bud på, hvordan du kan skabe et godt fundament for at lykkes med dit program. Problemstillingerne og metoderne, der tages op i bogen, er universelle og går igen, uanset om programmet er drevet af digitalisering eller ønskede kulturforandringer, og uanset om man ønsker at levere med agile eller mere traditionelle metoder. 
Om forfatterne
Helle Falholt er uddannet cand.merc. i finansiel planlægning og international virksomhedsøkonomi fra Copenhagen Business School, og er partner og managementkonsulent ved Implement Consulting Group. Helle har omfattende ledelseserfaring fra globale organisationer, og bruger denne erfaring til sparring og støtte omkring projekter og programmer for private og offentlige organisationer. Helle arbejder både som ledelsesrådgiver og udførende programleder samt underviser i best practice inden for programledelse – Managing Succesfull programmes (MSP).
Sine Højdahl er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og senior managementkonsulent ved Implement Consulting Group med speciale i store teknologidrevne transformationer, porteføljeledelse og PMO-support. Hun har tidligere været ansat i Finansministeriet og Transport-, Bygnings- og Boligministeriet, hvor hun har arbejdet med store transformationer i statslig, regionalt og kommunalt regi samt med styring og ledelse. 
Mikkel Lau er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter og seniorpartner og managementkonsulent ved Implement Consulting Group. Mikkel var involveret i implementeringen af strukturreformen i 2007 og har siden arbejdet med transformationer, strategieksekvering, gevinstrealisering og modning af organisationers evne til at gennemføre programmer. Han har arbejdet som programleder og hjulpet med opbygningen af program- og projektkontorer til gennemførelse af store transformationer primært i offentlige organisationer. Derudover underviser Mikkel i best practicemetoden MSP. 
356,25  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal256
Udgivelsesdato15 sep. 2022
Udgivet afDjøf Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788757453010