Perry Mason: Den uægte ægtemand

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
58,80  DKK
En mand findes myrdet. Efterhånden som sagen skrider frem, viser det sig, at han havde to hustruer – der intet kendte til hinanden eller til deres fælles ægtemands levebrød.
Statsadvokaten mener egentlig, at sagen er forholdsvis oplagt, men i retssalen belærer den kendte forsvarsadvokat Perry Mason ham om noget ganske andet ...
Spørgsmålene er mange, og svarene kræver grundigt benarbejde, behændig afhøringsteknik – og en hjerne ud over det sædvanlige. Heldigvis besidder Perry Mason alle tre dele. Forsvarsadvokaten Perry Mason forsvarer klienter, der ser ud til at have alle odds imod sig. Sammen med sin effektive sekretær, Della Street, opklarer Perry Mason selv de mest umulige forbrydelser i sin kamp for sine klienter. De talrige bøger om Perry Masons bedrifter er blevet oversat til en lang række fremmedsprog og filmatiseret flere gange. Erle Stanley Gardner (1889-1970) var en amerikansk jurist og krimiforfatter og skrev bl.a. omkring 80 romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effektive sekretær Della Street. Erle Stanley Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Californien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.
Udgave
Trykt sideantal182 Sider
Udgivelsesdato06 jan. 2015
Sprogdan
ISBN epub9788771289510
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu