Når tiden fortæller sandheden

Hvad gør du, når din verden ikke længere er din egen? Når skellet mellem virkelighed og fantasi langsomt udviskes, og alle fysiske og mentale grænser skrider for dig?

Efter sin kones tragiske død støder den velhavende John Clinttilfældigt på den aldrende privatdetektiv Jack Miles i San Franciscos uspolerede Tenderloin-kvarter. Og da sagen om den forsvundne Ted Wilkinson dukker op, ligner det et perfekt mysterium. Ted er en yngre mand, der lader til at være forsvundet af egen fri vilje – lige indtil en ældre mand bryder ind hos forældrene bag henvendelsen og påstår, at han er deres søn – at han er Ted.
Den ubudne gæst kan ikke identificeres og bliver anbragt på San Francisco Mental Care Center. Da John får mulighed for at afhøre den ældre mand, bliver han konfronteret med en uventet beretning om en parallel verden, som til forveksling er identisk med den, som John og alle andre kender. Med undtagelse af én ting – manden, der kalder sig Ted Wilkinson. 
Idet John kaster sig kompromisløst ud i opklaringen, flyder virkelighed og fantasi mere og mere sammen. Han finder ud af, at man let kan blive vildledt af dobbeltgængere og følgevirkninger– men han øjner også muligheden for at genoplive sin fortids bristede drømme på en måde, som han aldrig troede var mulig. Samtidig tikker uret for at finde sandheden om Ted Wilkinson, før hans tid løber ud.
234,33  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal356
Udgivelsesdato22 sep. 2022
Udgivet afSkriveforlaget
Sprogdan
ISBN trykt bog9788794294706