Milliardær på afveje / Askepot i køkkenet / En vovet udfordring

Milliardær på afveje

Everleigh står for at miste sin fædrene arv, da det går op for hende, at den spanske milliardær Adrian Cabrera har købt Fox Vingård, hvor hun har boet og arbejdet hele sit liv. Hun beslutter at give ham kamp til stregen, men har ikke taget sine følelser i betragtning.

Adrian tager Everleigh med hjem til sin vingård, der ligger i Granada, for at bevise over for hende, at han ikke er den store stygge ulv, hun tror. Men han har ikke regnet med, at han falder pladask for hende, selv om han har svoret aldrig at involvere sig i varige forhold.

 Askepot i køkkenet

Tv-produceren Sebastian Marshall kaster et enkelt blik på sexede Ruby, der skal vikariere for hans faste husholderske, og beslutter at holde sig væk hjemmefra, til vikariatet slutter. Ruby er uimodståelig, men for sød til en quickie eller en flygtig affære.

Fristelsen bliver dog umulig at tøjle, da Ruby afslører, at tiltrækningen er gensidig. Og det er ikke det eneste, det ellers umage par har til fælles …

 En vovet udfordring

En mangeårig, gensidig tiltrækning mellem Nikandros Drakos og den smukke eksfodboldspiller, Mia Rodriguez, bliver endelig forløst med en enkelt nats lidenskab. Men da resultatet er en uplanlagt graviditet, insisterer Nikandros på, at de bliver gift, så barnet kan blive retmæssigt medlem af den royale Drakon-slægt ...

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 apr. 2022
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9788743501152