Om forfatteren

Philip Ballantyne Kerr (22 February 1956 – 23 March 2018) was a British author, best known for his Bernie Gunther series of historical detective thrillers.

Metropolis

14. Bind

Philip Kerr (1956-2018) var en af Storbritanniens mest anerkendte spændingsforfattere, der skrev en lang række spændingsbøger i stort set alle genrer fra science fiction til politiske thrillers og hårdkogte, historiske politiromaner. Han er bedst kendt for sin Berlin Noir-serie om Bernie Gunther, der betragtes som et hovedværk i kriminallitteraturen. Her lader Kerr fiktionen give nye perspektiver på historien, og kombinationen af omhyggelig research, litterær slagfærdighed og velturnerede plots skaber en fornemmelse af, hvordan det var at navigere i det politiske minefelt før, under og efter Anden Verdenskrig. I den posthume METROPOLIS går Kerr tilbage til før seriens begyndelse – og sætter et eftertrykkeligt punktum for et imponerende livsværk.  


Modtryks krimiklassikere består af ti kriminalromaner, der hver især har været definerende for krimigenren, og som har sat et væsentligt aftryk på deres samtid. Serien er i flot lærredsindbindning og består af følgende ti titler: 
Misterioso af Arne Dahl 
Metropolis af Philip Kerr 
Rødhals af Jo Nesbø 
Roseanna af Sjöwall Wahlöö 
Mænd der hader kvinder af Stieg Larsson 
Stormfald af Tove Alsterdal 
Menneske uden hund af Håkan Nesser 
Coq Rouge af Jan Guillou 
Den døende detektiv af Leif GW Persson 
Solstorm af Åsa Larsson
174,96  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave4
Trykt sideantal328
Udgivelsesdato01 sep. 2022
Udgivet afModtryk
Sprogdan
ISBN trykt bog9788770077491