Lyt til uddrag
Lyt

LYT!

Om samspil i organisationer

Hvordan lever vi op til organisationens krav om resultater, samtidig med at vi er udviklingsorienterede og innovative?  

Hvorfor bliver succes defineret af målstyring og effektiviseringer, når fremtidens behov er opfindsomhed og skræddersyede løsninger?  

LYT! – om samspil i organisationer præsenterer en anderledes måde at tænke organisationer på. Du behøver ikke at kaste alt, hvad der hedder struktur, viden og evidensbaseret praksis, over bord for at være innovativ og udviklingsorienteret. Med et musisk mindset og evnen til at lytte bliver organisationsarbejdet langt mere helhedsorienteret – med plads til at dygtiggøre sig, improvisere og være nærværende. Det handler om at tænke som en musiker og lade teamet arbejde som et orkester. For hvis én spiller falsk, spiller hele orkesteret falsk.

Lige fra partiturets spæde begyndelse til processen i øvelokalet og frem til den sidste performance handler det om samspil mellem mennesker. For orkesteret såvel som organisationen.

Undervejs i bogen kan du læse om, hvordan så forskellige organisationer som Topdanmark, Tivoli og Business Region Aarhus arbejder musisk. Desuden fortæller tre dirigenter og orkesterledere om, hvordan de får korets og orkesterets mange stemmer til at klinge som én fælles helhed.

Hvad enten du er leder eller specialist, får du i LYT! et nyt perspektiv på samarbejde samt inspiration til at skabe en velklingende organisation.  

Merethe Klint er organisationskonsulent og udvikler mennesker og organisationer, så de skaber bedre resultater ved at tænke som en musiker og arbejde som et orkester.

224,06  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal195
Udgivelsesdato29 okt. 2018
Udgivet afForlaget Klint
Sprogdan
ISBN trykt bog9788797008706
ISBN lydbog9788797008713