Ledelse af spredning

Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
56,25  DKK

Når en god løsning har vist sig at være nyttig ét sted i en offentlig virksomhed, er det spild ikke at forsøge at få nytten udbredt til andre virksomheder eller enheder med tilsvarende behov. Denne single peger på den oversete udviklingskapacitet, der findes i enhver organisation. De ledere, der arbejder tæt på borgerne, skal blive bedre til at få øje på og forløse de gevinster, som ligger i at udbrede beslutninger og løsninger, der allerede har vist deres værdi andre steder.

Ledelsen skal styrke sin kapacitet til at implementere beslutninger og sprede gode løsninger og anvise metoder til at gøre det overalt, hvor det er relevant.

Ledelse af spredning hjælper de ledere, der arbejder tæt på borgerne, med at få øje på og forløse de gevinster, som ligger i at udbrede beslutninger og løsninger, der allerede har vist deres værdi i andre virksomheder eller enheder.

Gyldendal Business Singler er korte og koncentrerede tekster, som du kan læse for hurtigt at sætte dig ind i et emne. Efterfølgende kan man opsøge mere viden, hvis man vil have emnet uddybet.

UdgaveEdition 1
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 feb. 2016
Udgivet afGyldendal
Sprogdan
ISBN epub9788702185461
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu