Lærerinden og milliardæren / Sølvarmbåndet / Elskede spion

Lærerinden og milliardæren

Den flotte, spanske milliardær Rio møder i New York den smukke, walisiske kvinde Gwen på en bar og indleder en affære med hende. Den bliver dog kortvarig, da han opdager, at hun snuser i hans ting!

Da affæren får følger, og Gwen opdager, at hun er gravid, beslutter hun at opdrage barnet alene og flytter hjem til Storbritannien. Ved et tilfælde besøger Rio den skole, hvor hun arbejder ...

 Sølvarmbåndet

Arrene på Matthieus krop og sjæl har distanceret ham fra andre mennesker, og for den karismatiske rigmand er sex udelukkende en fysisk ting, og kærlighed et spøgelse fra fortiden.
Indtil han en nat ved en spejlblank skovsø møder Maria Rohan de Luen, en landflygtig adelskvinde og sølvsmed, der spørger ham, hvordan det er at blive kysset ...

 Elskede spion

Jared West, agent i den australske efterretningstjeneste, vender møgbeskidt, mørbanket og med ar på sjælen hjem fra en vigtig mission. Hjemme i Australien står hans nye chef, Rowan Farringdon, klar til at forberede ham til næste opgave. Men skæbnen vil det anderledes. De to stærke og selvstændige mennesker tiltrækkes af hinanden med en styrke, ingen af dem før har oplevet, og Jareds mission bliver en helt anden end den, han havde drømt om.

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 maj 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793543