Om forfatteren

Maureen Child (born September 28, 1951 in Southern California, United States) is an American writer of over 50 romance novels since 1990. She has written under the pen names Ann Carberry, Kathleen Kane, Sara Hart and Regan Hastings.

Kysset i garderobeskabet / En umættelig sult / Kongen og småkagedronningen

Kysset i garderobeskabet
Arvingen Taylor Thompson bliver dybt chokeret, da det viser sig, at den fremmede, hun kyssede til en gallafest, slet ikke var fremmed. Royce Knox er en af topcheferne i det teknologifirma, deres fædre startede sammen. Manden, hendes far ikke ville have, hun havde noget at gøre med. Og den bedste kysser i verden ...
Både forretning og familie prøver at rive dem fra hinanden, men kan Royce komme til at være mere for hende end en kollega? Taylor har tænkt sig at kæmpe for at finde ud af det!
 


En umættelig sult

Ryan Hathaway har været forelsket i Jessie Acosta hele sit liv, men hun ser ham kun som en ven. Desuden er hun i et forhold, og Ryan bliver måske ansat i det firma, der ruinerede Jessies far for 15 år siden. Men kan man lade den slags bagateller stå i vejen for ægte kærlighed? Ryan er opsat på at få mættet sin sult ...Kongen og småkagedronningen

Rafe King har tabt et væddemål, og skal derfor arbejde på et projekt som en almindelig tømrer. Her møder han Katie Charles. Jo mere, han lærer Katie at kende, jo mindre føler han sig som den koldblodige tyran, han har ry for at være. Der er bare lige ét lille problem: Katie foragter alle velhavende mænd – og specielt dem i King-familien.

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 mar. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793628