Læs uddrag
Læs

Kurt Danners bedrifter: Mellem Kanadas kæmper

Efter at have reddet sin ven Jack Warners søn, har Kurt Danner nu tilbragt nogle måneder i fred og ro sammen med sine venner, Jack og hans hustru, Eva. Men pludselig opsøger en professor ham og beder og hans hjælp. En af hans kollegaer er forsvundet i Canadas vildmark på jagt efter en afsondret indianerstamme, og for at undgå, at offentligheden får nys om sagen – og stammen – beder Professor Stuart Kurt Danner om hjælp – og Kurt Danner er ikke typen, der lader sådan et eventyr gå ham forbi.

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Niels Meyn (1891-1957) var en dansk forfatter og journalist, der skrev under hele 39 forskellige pseudonymer igennem sin karriere (heriblandt under navnet Gustav Harder, mens det mest kendte og anvendte var Charles Bristol). Han skrev over 300 værker i forskellige genre lige fra børnebøger over krimier til dyrebøger. Meyn debuterede i 1911 med bogen "Med luftskib til Mars", som han skrev sammen med August Kingsley. Kurt Danners Bedrifter er historierne om den danske flyverløjtnant, der kommer imod alskens fjender og modstandere, der alle har ét tilfælles: de er lavet af det onde, og gør det ondes gerninger. Så er det op til Kurt Danner at klare skærene og få bragt orden i sagerne.
34,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal63 Sider
Udgivelsesdato31 okt. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711633434