Læs uddrag
Læs

Kurt Danners bedrifter: Manden i rullestolen

En mængde guldbarrer til en værdi af 225 millioner dollars bliver transporteret i dybeste hemmelighed med tog i nattens mulm og mørke. Kun en håndfuld personer kender til transporten, men alligevel lykkes det en flok skurke at røve vognen og slippe af sted med guldet. Men de havde ikke lige indregnet Kurt Danners indblanding i deres ondsindede planer.

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Niels Meyn (1891-1957) var en dansk forfatter og journalist, der skrev under hele 39 forskellige pseudonymer igennem sin karriere (heriblandt under navnet Gustav Harder, mens det mest kendte og anvendte var Charles Bristol). Han skrev over 300 værker i forskellige genre lige fra børnebøger over krimier til dyrebøger. Meyn debuterede i 1911 med bogen "Med luftskib til Mars", som han skrev sammen med August Kingsley. Kurt Danners Bedrifter er historierne om den danske flyverløjtnant, der kommer imod alskens fjender og modstandere, der alle har ét tilfælles: de er lavet af det onde, og gør det ondes gerninger. Så er det op til Kurt Danner at klare skærene og få bragt orden i sagerne.
34,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal62 Sider
Udgivelsesdato23 nov. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711633403