Læs uddrag
Læs

Kurt Danners bedrifter: Kidnappernes konge

Jack Warner tog ikke truslen seriøst, da han modtog et brev om, at hans familie ville være i fare. I stedet slapper han af med sin familie og beslutter sig for at købe en ranch, men der foregår mystiske ting på ranchen, og før nogen ved af det, er Jacks søn blevet kidnappet. Heldigvis er Kurt Danner sammen med ham på ranchen, og der bliver ikke spildt mange sekunder på tvivl; den lille dreng skal findes.

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Niels Meyn (1891-1957) var en dansk forfatter og journalist, der skrev under hele 39 forskellige pseudonymer igennem sin karriere (heriblandt under navnet Gustav Harder, mens det mest kendte og anvendte var Charles Bristol). Han skrev over 300 værker i forskellige genre lige fra børnebøger over krimier til dyrebøger. Meyn debuterede i 1911 med bogen "Med luftskib til Mars", som han skrev sammen med August Kingsley. Kurt Danners Bedrifter er historierne om den danske flyverløjtnant, der kommer imod alskens fjender og modstandere, der alle har ét tilfælles: de er lavet af det onde, og gør det ondes gerninger. Så er det op til Kurt Danner at klare skærene og få bragt orden i sagerne.
34,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal62 Sider
Udgivelsesdato07 nov. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711633212