Læs uddrag
Læs

Kurt Danners bedrifter: Høvdingens hånd

Knap har Kurt Danner reddet den berømte opdagelsesrejsende, Professor O'Brien, før de må afsted igen. Denne gang er det for at indhente de skurke, der slap fra dem på luksuslineren, Mammuth, og som nu er på vej til Yucatan for at finde det tempel, som Professor O'Brien har opdaget, og stjæle alt det guld, som templet indeholder.

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Værkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Værket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Niels Meyn (1891-1957) var en dansk forfatter og journalist, der skrev under hele 39 forskellige pseudonymer igennem sin karriere (heriblandt under navnet Gustav Harder, mens det mest kendte og anvendte var Charles Bristol). Han skrev over 300 værker i forskellige genre lige fra børnebøger over krimier til dyrebøger. Meyn debuterede i 1911 med bogen "Med luftskib til Mars", som han skrev sammen med August Kingsley. Kurt Danners Bedrifter er historierne om den danske flyverløjtnant, der kommer imod alskens fjender og modstandere, der alle har ét tilfælles: de er lavet af det onde, og gør det ondes gerninger. Så er det op til Kurt Danner at klare skærene og få bragt orden i sagerne.
34,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal61 Sider
Udgivelsesdato07 nov. 2017
Sprogdan
ISBN epub9788711631775