Kort & godt om LEDELSESKOMMUNIKATION

God ledelseskommunikation kræver som alt andet træning, øvelse og forberedelse. Noget tyder på, at mange ledere undervurderer, hvor vigtigt det er at arbejde med kommunikative evner.

KORT & GODT OM LEDELSESKOMMUNIKATION giver indblik i fem kommunikative gamechangers, der kan skabe inspiration og handling internt som ekstern. Desuden præsenteres fem virkningsfulde og lettilgængelige redskaber til performativ kommunikation, der sætter lederen i stand til at mestre sin kommunikation i øjeblikket samt skabe motivation og engagement.

KORT & GODT OM LEDELSESKOMMUNIKATION henvender sig til ledere i private og offentlige virksomheder, der skal have organisationens budskaber ’ud over rampen’. Desuden er bogen velegnet til alle andre, der arbejder med formidlingsopgaver: medarbejdere, konsulenter, facilitatorer, rådgivere, projektledere og sælgere samt undervisere på uddannelsesinstitutioner.

Om forfatteren:
Morten Svalgaard Nielsen har en master i ledelses- og organisationspsykologi fra Aalborg Universitet og er uddannet teaterinstruktør. Han er chefkonsulent i Region Hovedstaden, Center for HR og Uddannelse.
210,94  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal152
Udgivelsesdato10 maj 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788771589481