Lyt til uddrag
Lyt

Kom igen til Mandalay

Henrik har efterhånden rundet de tredive og sidder fast i et pløre af egne og andres uopfyldte ambitioner om uddannelse, karriere – og ikke mindst parforhold og familie. Bedst som han har affundet sig med, at tilværelsen er gået definitiv i stå, bliver han kørt ned af en cykel og meget mod sin vilje samlet op af sin gymnasietids yndlingsaversion: Den ulideligt selvsmagende Jens, der engang svøbte sig i partisanertørklæder og politisk korrekthed, og som nu sidder i saksen i nyetableret børnefamilieidyl. Og dagen efter hænger Henrik stadig på idioten, som er blevet smidt ud hjemmefra og er ved at drukne i selvmedlidenhed. De har begge kraftige tømmermænd, og da et brev dumper ind ad brevsprækken med invitation til en begravelse i Maribo, og den skamskudte familiefar kan skaffe en Toyota Corolla – så kan de egentlig lige så godt tage af sted.Det bliver den hovedkulds begyndelse til en søgen efter adoptivbarnet Henriks biologiske forældre. En uforudsigelig roadnovel, hvor fortiden langsomt dukker op, og intet er som det så ud.

Christian Dalsgaard er født i 1964 i Århus. Efter han blev færdiguddannet på lærerseminariet, flyttede han sammen med sin familie til København, hvor han fik arbejde som lærer. I 2003 debuterede han med romanen Kom igen til Mandalay, som han senere fulgte op med romanerne Leonoravej (2004) og Tolk (2008).

"En både spændende og rørende roman om frihed, venskab og søgen efter identitet."

- Kristeligt dagbladKarikaturerne er tykt tegnede i Kom igen til Mandalay, men alligevel står persongalleriet som en fantastisk tour de force udi Lolland-Falsters særprægede miljø… Men i forgrunden står altså Henriks jagt på sin biologiske mor og far. En, der bringer fortiden frem i lyset på godt og ondt – og som er ret god læsning.

- Jydske Vestkysten

82,80  DKK
Lydbog
 
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato15 jan. 2018
Sprogdan
ISBN lydbog9788711924860