Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Ketil Brandt (1) - Den danske lokkedue

Den tidligere krigsreporter Ketil Brandt er bandlyst i dansk dagspresse efter et hårdhændet sammenstød med en spindoktor. Han er på vej til en bryllupsfest i Sarajevo, da han får en uventet opringning fra politiet i Ljubljana. Ketils gamle ven Michael Jensen er blevet fundet dræbt, og mod bedre vidende takker Ketil ja til at hjælpe politiet med opklaringen.

Snart viser det sig dog, at Ketil bliver brugt som en brik i et livsfarligt spil med tråde til menneskehandlere, korrupte samfundsspidser – og den kvindelige danske håndboldstjerne Helle Madsen.

For at slippe ud af fælden indleder Ketil et risikabelt parløb med den smukke slovenske journalist Ines Sivonik. Med flere forfølgere i hælene kæmper de to en kamp mod tiden for at komme til bunds i den chokerende virkelighed bag mordet på Ketils gamle ven.

"‘Den danske lokkedue‘ leverer den kulørte vare med hensyn til global spænding og lokal sex." – Bo Tao Michaëlis, Kristeligt Dagblad"... vi er meget langt fra samtalekøkken, femikrimi og mors kødgryder i Henrik Bruns saftige debut." – Sophie Engberg Sonne, Politiken"Både troværdig og vedkommende." – Carsten Norton, Ekstra Bladet Henrik Bruns krimiserie om den hårdkogte, danske journalist Ketil Brandt består af fem bøger med storpolitisk tilsnit - og den vilde jagt på forbryderne går som oftest gennem det meste af Europa. Henrik Brun (f. 1968) er en dansk journalist og krimiforfatter. Han trækker med sine plot, researchrejser og karaktertegninger blandt andet på over 20 års erfaring som journalist og redaktør på henholdsvis Information og Kristeligt Dagblad. Henrik Brun har modtaget EU-kommissionens prestigefyldte Lorenzo Natali Prize for journalistik inden for menneskerettigheder, demokrati og udvikling, ligesom han har været blandt de nominerede til den danske Cavling-pris.
82,80  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal593 Sider
Udgivelsesdato25 okt. 2019
Sprogdan
ISBN epub9788726240719
ISBN lydbog9788711345245