Kærlighed på håbets gård

En hjertevarm og bevægende roman om kærlighed, sande venner og livets vidunderlige overraskelser. Carole Matthews er en af Englands mest elskede feelgood-forfattere, hvis bøger sender læsere af Lucy Diamond og Jenny Colgan direkte i den syvende himmel.

En knust familie.
To hjerter, som mødes.
En flok uimodståelige dyr.

Molly Baker er 38 år gammel og bor på Håbets Gård i Buckinghamshire, hvor hun (næsten) kun er omgivet af firbenede venner og bølgende bakker. Der er Anthony, det anti-sociale får; Tina Turner, alpakaen med attitude; og Tekop, som er langt fra at være en grisling.

Molly driver gården som en alternativ skole for børn, der mistrives på den sædvanlige skolebænk. Så da den velfriserede Shelby Dacre dukker op på Håbets Gård for at lade sin søn Lucas indskrive, er Molly ikke forbavset. Men hun indser snart, at Lucas er en større mundfuld end forventet, og at hans far er ubelejligt laber. Er det en fejltagelse at tage imod Lucas og Shelby, eller kan det blive begyndelsen på noget helt vidunderligt? Og mon Molly finder sin store kærlighed på Håbets Gård?
209,96  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato28 jun. 2022
Udgivet afPeople'sPress
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772388212