Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Isola

ÅRETS MEST VENTEDE KRIMI

Jeppe har taget orlov fra politiet og er flyttet til Bornholm vinteren over for at arbejde som skovhugger. Anette står alene tilbage i København og bliver sat til at lede en sag med et parteret lig i en kuffert. Og Esther … hun skriver på en biografi om en kvindelig antropolog, Margrethe Dybris, og har aldrig før følt sig så ensom.  

En gammel brevveksling, et nyt venskab, en by, en halv krop og en hel ø bringer Jeppe, Esther og Anette på sporet af en anden tid og tættere på hinanden. Intet menneske er en ø.  

Katrine Engberg (f. 1975) debuterede som krimiforfatter for fire år siden med Krokodillevogteren. Siden debuten har hun udgivet tre selvstændige kriminalromaner, Isola er hendes femte. Katrine Engberg er blevet shortlistet til Den store lydbogs-pris, Krimimessens Publikumspris, to gange til både MARTHA prisen og Årets Forfatter, og hendes bøger er solgt til udgivelse i 28 lande. Katrine Engberg er at finde på bestsellerlisterne i Danmark, USA og Tyskland, Canada, Norge og Sverige, hvor hun senest har ligget #1 i seks uger i streg.    

Raffineret kvalificeret underholdning - Information  
Læseværdig krimi med både hjerne og hjerte - Jyllands-Posten
Engberg skiller sig tydeligt ud i krimivrimlen - Berlingske  
Katrine Engberg er at finde i krimiforfatternes førerfelt - Dagbladenes Bureau
243,71  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal360
Udgivelsesdato29 sep. 2020
Udgivet afAlpha Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772390093
ISBN epub9788793983106
ISBN lydbog9788793983113