Hvis sandheden skal frem

Hvad stiller man op med alle sine forkromede planer, når hjertet nægter at rette ind?

Efter fire år i Singapore er Rebecca Hartling klar til at flytte hjem til København. Hun har styr på jobbet, kæresten og fremtiden – og nu har hun endelig glemt ham, som var grunden til, at hun rejste. Men Victor Kallesen har ikke glemt hende. Den succesfulde iværksætter er vant til at kæmpe for det, han vil have, og han er parat til at gøre alt for at få Rebecca tilbage i sit liv. Da de pludselig står ansigt til ansigt på en bar, må Rebecca indse, at et knust hjerte husker lidt for godt. Med ét kommer hun i tvivl om sin nøje planlagte fremtid, og hun siger ja til en udfordring, som kan komme til at ændre alt.

Hvis sandheden skal frem er den første bog i serien Vilde hjerter, en dansk romanceserie om stærke kvinder, der ikke venter på at møde prinsen på den hvide hest, men selv kan købe en hest, hvis det er sådan en, de mangler. Det er historier om at få blive forelsket og opdage, at uanset om kærligheden varer ved eller ej, så er man for altid en anden. Og at hjertet som regel aldrig er i tvivl om, hvad det vil, hvis bare man virkelig lytter.

Sara Ejersbo (f. 1980) er født og opvokset i Randers, men bor nu på Østerbro med mand og to børn. Husholdningen tæller også to høns og en hest, sidstnævnte bor dog ikke på matriklen. Sara har læst Litteraturvidenskab og gået på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Debuterede i 2012 og har siden udgivet knap 40 bøger. Hvis sandheden skal frem er første bind Sara Ejersbos stort anlagte romanceserie Vilde hjerter. 
138,08  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal280
Udgivelsesdato15 mar. 2023
Udgivet afGutkind
Sprogdan
ISBN trykt bog9788743403555