Hold tæt, PB

Køb trykt bog
 
114,33  DKK
En sadistisk morder er på spil i den lille søvnige forstadsby Glen Rock, men det er lige før, morderen forekommer mindre skræmmende end de mere menneskelige problemer, som sender almindelige folks liv ud i total kaos. 

Tia og Mike havde aldrig forestillet sig, at de ville udspionere deres søn, men 16-årige Adam har efter sin vens selvmord været meget fraværende og trukket sig fra dem. Tia og Mike bliver rystet i deres grundvold, da de en dag ved hjælp af et avanceret overvågningsprogram, som de i hemmelighed har installeret på sønnens computer, læser følgende besked til sønnen fra en anonym afsender: "Hvis vi holder lav profil og tier, sker der ikke noget".

Og som om Mike ikke har nok at slås med, kommer han i et slemt dilemma, da han gennem sit job som læge erfarer noget om nabofamilien, som han helst havde været foruden. 

Da moren til Adams afdøde ven opdager overraskende ting om sin søns  formodede selvmord, og da Adam selv pludselig forsvinder sporløst, sender det chokbølger gennem den lille by. Skjulte hemmeligheder kommer langsomt for dagens lys, og måske hænger det hele også sammen med den sadistiske moders offer, som blev tævet til døde.

"En page-turner. Begynd ikke at læse, hvis du har vigtige ting for næste dag, for Hold tæt vil holde dig vågen hele natten." –San Francisco Chronicle

"En ven gav mig Harlan Cobens første roman i gave. Jeg slugte den på en nat og bestilte derefter alle han romaner via internettet. Tryllebundet af kombinationen af suspense, humor, vold og hans bund-solide skrivestil, læste jeg den ene efter den anden. Der er ikke mange forfattere, som kan tåle den slags intens granskning. Men jeg kan simpelthen ikke få nok af manden!" –Liza Marklund
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato15 okt. 2021
Udgivet afGads Forlag
Sprogeng
ISBN trykt bog9788712067672
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu