Hævnengle

De rejser til fortiden for at redde fremtiden. For at rette op på et menneskeskabt paradoks, der truer med at ændre menneskehedens skæbne for altid, må rangerne trodse Roms legioner på højden af deres magt. Deres mission er at redde én mand fra slaveri for at sætte verden fri. Et eventyr, der strækker sig over to årtusinder, fører dem fra kejsertiden over belejringen af en by på vej mod total krig og til en mareridtsverden, der kunne blive virkelighed, hvor civilisationen er reduceret til en myretue. Det hele er op til de fem, da de påtager sig opgaven som hævnengle.

Uddrag af bogen 
”Så, tjenesten. Den involverer vores særlige, lille maskine, ikke?” spurgte Dwayne.
”Det gør den. Jeg har brug for, at dit team tager en tur. Og snart.” 
”Hvornår og hvor?” spurgte Caroline. 
”År 16 A.D. på jeres kalender. September. Lokationen er Syrien. Dit apparat er placeret i det østlige Middelhav på det tidspunkt, ikke sandt?” 
”Lige præcis,” bekræftede Dwayne, selvom han havde en stærk mistanke om, at Samuel allerede vidste det, for ellers ville han ikke være her. Han nærstuderede denne besynderlige mand med de dybe, grønne øjne. Han mindede Dwayne om nogen – nogen Dwayne kendte godt. Det var de simple særheder og den måde, han holdt sit hoved på. Dwayne kunne ikke sætte fingeren på det. 
”I er perfekt placeret til en manifestation på kysten, som nu er Libanon, men som i det år, I vil rejse tilbage til, er den Syriens romerske provins,” sagde Samuel. 
”Det siger du, som om det er en tur til Atlantic City,” sagde Dwayne.         

Om forfatteren 
Chuck Dixon (f. 1954) er tegneserieforfatter, der er mest kendt for sit arbejde med superhelte hos forlagene Marvel og DC, hvor han står bag karakterer som The Punisher, Batman, Nightwing og Robin i 1990’erne og de tidlige nuller. Han er tillige New York Times-bestsellerforfatter. I serien Dårlige tider er foreløbig udkommet: Kannibalguld og Blodrødt tidevand.
203,08  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal294
Udgivelsesdato20 jun. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775754786