Hævnen

Thor må træde til, da dalen løbes over ende af fremmede enheder. Han bliver sendt ind i spidsen af en specialstyrke, og hans liv vendes endnu en gang på hovedet i kampen for de gamle nordboers efterkommere. En kamp, der fører ham vidt omkring, og som har tråde over hele verden.         

Uddrag af bogen
Hun så bare måbende på mig. ”Sig mig engang, fattede du ikke, at din slags ikke er velkomne her!” sagde hun småmobset og besluttede sig for at vise handlekraft med et skingert: ”Forsvind!” ”Uha da, du var da næsten ved at gøre mig bange med sådan et opbud af trods og vilje! – gider du at hente den øl og bestille min bøf, så kan du komme tilbage og fortsætte med at råbe bagefter… !” Hun trak nu, til min store overraskelse, en gammel politifløjte frem og blæste i den, som gjaldt det hendes liv. Straks kom der tre hærdebrede kokke løbende til og to tjenere. Hun så triumferende på mig, men inden hun nåede at sige mere, lød det fra den største af kokkene: ”Det var som syv satan! Thor, din gamle småbørnsskænder, hvad laver du her?”         

Om forfatteren 
Klaus Nørgaard Jørgensen er forfatter og bosat i Blegind. Landsbyen som en stor del af hans forfatterskab tager sit udgangspunkt i. Med denne bog, som med Adam – Det perfekte menneske, har han fået et historisk mysterie sat ind i en science fiction-ramme – Her er det ”Hvor blev nordboerne af?” Og rammen er: ”Tænk nu, hvis de slet ikke var forsvundet fra Grønland, men havde fundet en måde at overleve på indlandsisen.” Det hele bundet sammen med spænding og humor. Dette er andet og sidste bind om nordboerne i Tågebjerget.
162,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal196
Udgivelsesdato08 jul. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775755684