Læs uddrag
Læs

Grækerens glemte kone / Perfekt uperfekt / Helgener og syndere

Grækerens glemte kone

Den unge Tanja gifter sig i et lynægteskab med finansfyrsten Leon Petrakis. Han forlader hende uden nogen forklaring, og der går fem år, før hun hører fra ham igen.
Hun er rejst til den lille middelhavsø Istuval for at undervise unge kvinder, da der sker et militærkup på øen. En ung mor dør, og Tanja påtager sig ansvaret for hendes nyfødte barn.

 Perfekt uperfekt

Amatørkunstneren Daisy tror, hun har fundet sit livs kærlighed i den almindelige jordnære Leo, men undrer sig over hans hemmeligheder. Hun tror, han er flov over sit beskedne hjem og bliver chokeret, da Leo viser sig at bo i et femetagers milliardpalæ, og desuden er Leonidas Niarxos manden, der forårsagede hendes fars død.
Leonidas ved, at han er uelskelig og alt andet end perfekt. Det er han blevet indprentet fra barnsben, og det bliver bekræftet, da Daisy flygter ud af hans hjem efter at have lært hans sande identitet at kende.

 Helgener og syndere

Den ombejlede Connor Mansfield er kommet hjem for at deltage i løjerne, og Vivi får et chok, da hun opdager, at de skal danne par i New Orleans' Saints and Sinners-optog. For de lever i sandhed op til deres roller: Vivi er skinhellig som bare pokker, og Connor er den inkarnerede synder!

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 sep. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150794601