Læs uddrag
Læs
Lyt til uddrag
Lyt

Genspejl

To verdener. En mission.

Selvstændig fortsættelse til den anmelderroste krimi Genstart og nr. 1 på saxo.coms bestsellerliste.

Bedst som dønningerne har lagt sig, og en ny tilværelse er begyndt, tager tingene igen fart for den unge retsgenetiker, Sarah Bermann, og den jævnaldrende amish, David Stoltzfus, der nu begge er tilknyttet det lokale plejehjem i det idylliske Pine Creek, Pennsylvania.
En beboer har begået selvmord og i forbindelse med den rutinemæssige efterforskning, finder man menneskeknogler i dyndet. Da området er gammelt indianerterritorium, tillægges fundet ikke den store betydning, men Sarah er af en anden opfattelse og får sendt de jordiske rester til obduktion.
Hun ønsker samtidig klarhed over den genetiske sammensætning hos de omkringboende mennonitter og tager derfor modvilligt tilbage til sin tidligere arbejdsplads på det genetiske center i Philadelphia, hvor en opsigtsvækkende evolutionel opdagelse venter hende.
Hendes involvering i sagen når frem til det flugtsikre ADX fængsel i Florence, Colorado, hvor livstidsfangen Dennis Lineker afsoner, og snart er den tidligere tophemmelige FBI-gruppe, ONE, atter samlet. Klar til hævn og udslettelse.
-Men intet er som forventet, og selv det umulige kan blive muligt.

Konspiratorisk og faktuel spændingsroman med stænk af krimi og science reality.

'Man bliver simpelthen klogere' Jysk Fynske Medier.
'En krimi ud over det sædvanlige' Krimihjerte.
'Spændende, fængende og tempofyldt' Bogfriisen.
46,83  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal432
Udgivelsesdato21 mar. 2015
Sprogdan
ISBN trykt bog9788799640744
ISBN epub9788799640751
ISBN lydbog9788799814701