Om forfatteren

Rebecca Brown Burton (born February 14, 1940 in Salt Lake City, Utah, United States) is a popular United States writer of over 75 romance novels under her married name Rebecca Burton, under her complete name Rebecca Brown Burton, and as Rebecca Winters for Harlequin Enterprises Ltd.

Læs uddrag
Læs

Gennem ild og sne/Reddet af julens magi

Gennem ild og sne

Som brandmand er Rick Jenner vant til at vove livet for at redde andre, men hans mod svigter, da han første gang møder den smukke Andrea Fleming i hendes charmerende butik med træhåndværk. Andrea er lige så tiltrukket af den flotte mand, som hun er charmeret af hans lille datter. Men de to minder hende om alt det, hun ikke kan få i livet, og hun gør sit bedste for at holde sig langt væk.

Men skæbnen har andre planer ...Reddet af julens magi

Carly Bishop har ikke fejret jul i seks år. Men i år er flotte Jake Porter fast besluttet på, at hun skal have en rigtig god jul. Jake er bjergredder, han har et stort hjerte, og hans mod fejler ikke noget. Men Carly tør ikke at elske ham af frygt for at miste ham. Julens glade budskab blandes med kaneture og sneboldkampe. Og til sidst begynder julens ånd at udøve sin magi. Men det er Jake, der får Carlys hjerte til at smelte.

En romantisk kærlighedsroman fra Harlequin.
89,19  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal
Udgivelsesdato01 nov. 2015
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150784893