Læs uddrag
Læs

Fucking seksualitet

Hvad skete der egentlig til festen? Det er omdrejningspunktet i Fucking seksualitet, og snart udløser det en lavine af konsekvenser for de involverede og deres venner og familier. Jesper er en populær og selvsikker søn af rige forældre. Nete er genert og nem at overse. Men det gjorde Jesper ikke. Hvad han derimod gjorde, er uklart. For hvor går grænsen mellem sex og overgreb? Kan folk have flere forskellige opfattelser af virkeligheden, uden nogen af dem lyver? Hvad er forskellen på at have ret og på at gøre det rigtige? Og hvornår kan det forkerte retfærdiggøres? Det er spørgsmål, man ikke altid kan svare på, men alligevel er nødt til at tage stilling til, hvis man vil være voksen og få styr på sin fucking seksualitet.     

 

Uddrag af bogen 

”Jeg vil ikke. Tør ikke. Jesper, jeg har altså ikke været sammen med nogen før.”Min stemme er svag. Jesper dækker min mund med sin og lader tungen udforske mine læber og mundvige. Han får hele hånden ind på det bare bryst. Den anden hånd er i min bukselinning. Han knapper op og trækker lynlåsen ned og får fingrene ind under trussekanten. Jeg mærker hans fingre, der som ildtunger bevæger sig gennem mine pubeshår og helt ned til sprækken. Jeg vil ikke, men min krop vil. Mit underliv vrider sig op mod hans hånd. Åh, hvis han stikker fingeren ind, hvordan vil det så føles?     

 

Om forfatteren 

Wendy Smits (f. 1965) er opvokset i Oudrup ved Limfjorden, hvor hun allerede fra barnsben begyndte at føre dagbog og skrive historier. Som socialpæda-gog og lærer på en friskole har hun i årevis haft tæt kontakt til de danske teenagere, og det er bl.a. hendes erfaringer fra seksualundervisningen, der har inspireret til Fucking seksualitet.

154,33  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal168
Udgivelsesdato06 jun. 2014
Udgivet afmellemgaard
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793175730
ISBN epub9788793204744