Frøken Samuels beskytter

Han var sat til at beskytte hende, men endte med at elske hende. Kitty Samuels skal ikke bare prøve at gemme sig for sin far arbejdsmænd, for hun skal også komme overens med den ubehagelige sandhed om den mølle, som hendes far har drevet. Kun ved et fremmed menneskes hjælp vil hun kunne undslippe sin fortid og se ind i fremtiden.   
Han troede, han var blevet hyret til at beskytte en tomhjernet gås, men da Ned Wallace bliver tvunget til handling, bliver han klar over, at frøken Samuels er meget mere end et yndigt ansigt. Nu skal han beskytte hende fra en ophidset menneskemængde – og fra sig selv.       

Uddrag af bogen 
En gruppe af mænd – en gruppe vrede arbejdere – var kommet ind på grunden og havde besluttet sig for at lade deres raseri gå ud over møllejerens datter. Treacle havde bukket sig forover, og hun var faldet baglæns af hesten, da de angreb hende. Den skrækkelige ridning. Hendes far ville ikke synes om det. Lyden af råb og fodtrin blev svagere og svagere. Den kølige vind fra en passerende brise fik hende til at gyse, idet den kolde luft strejfede hendes bryst. Hendes bryst? Hun flyttede sig lidt, nok til at hun kunne se hen over fingrene, der holdt hende for munden. Du godeste. Hele hende overkrop var blottet. Hun prøvede at sætte sig op og opdagede, at hendes hoved ikke lå på en træstub, som hun havde troet. I stedet hvilede det på et ben. Manden, hvis hånd dækkede hendes mund, havde trukket hende op på sit lår, imens hun var bevidstløs.           

Om forfatteren 
Summer Devon er et pseudonym for Kate Rothwell, som også skriver under eget navn.
97,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal56
Udgivelsesdato21 nov. 2022
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775751785