Om forfatteren

Cathy Williams is a British writer of romance novels in Mills & Boon

Williams was born on Trinidad in the West Indies. She lives in Chiswick, London, England, which her husband Richard and their three daughters; Charlotte, Olivia and Emma.

Læs uddrag
Læs

Forviklinger i familien / Bedrag i bedste mening / Nætter i Rio

Forviklinger i familien

Den ungarske milliardær Viktor Rohan er en iskold forretningsmand. Så dukker Rozalia Toth op på hans dørtrin og gør hans liv kaotisk. Hun påstår, at hun langt ude er i familie med ham og er kommet for at se en gammel ørering, som engang har tilhørt hendes bedstemor. Viktor føler sig vildt tiltrukket af hende og lokker hende med i seng, men deres nat sammen får uanede konsekvenser ...

 Bedrag i bedste mening

Matias Silva har viet sit liv til at tjene penge for ikke igen at opleve den økonomiske usikkerhed, han voksede op med. Hans valg i livet har skabt afstand til hans mor, som han ellers sørger godt for. Georgie White har kendt ham og hans forældre altid, og hun elsker hans mor, som hun vil gøre alt for. Også bilde hende ind, at hun er i et forhold med Matias for at give hende troen på en lykkelig fremtid.

 Nætter i Rio

Kronprins Reyes Navarre af Santo Sierra har ingen planer om at gifte sig, men da hans lands svigtende økonomi forværres på grund af en vis Jasmine Nichols, som han har tilbragt en impulsiv nat sammen med, må han tage sin indstilling op til fornyet overvejelse.

123,75  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal380 Sider
Udgivelsesdato01 maj 2020
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150792478