Læs uddrag
Læs

Første gang er lykkens gang / Forbudte, franske nætter / Spil for at vinde

Første gang er lykkens gang

Ivy Kennedy har et problem. Hun nægter at være jomfru, når hun fylder 30. Men den eneste mand, som hun føler sig tryg ved, er hendes brors ven, Louis Charpentier, byens mest berygtede playboy.

Louis har længe forsøgt at sige til sig selv, at han skal holde nallerne fra den rødhårede skønhed. Ivy har fortjent at møde den eneste ene og få hele pakken, sådan som hun drømmer om, og det kan han ikke give hende, for han er ikke til faste forhold og evig kærlighed.
 

 Forbudte, franske nætter

Playboymillionæren Maxim Durand fatter ikke, at den engelske skønhed Cara har arvet den vingård, der skulle have været hans! Problemet er, at vingården ikke er det eneste, han vil have fra den sensuelle Cara …


 Spil for at vinde

Da Lucilla Chatsfields arv bliver givet til den arrogante Christos Giatrakos, nægter hun at erkende sit nederlag – for Lucilla vil kæmpe for sin ret! Christos er betaget af Chatsfield-arvingen, indtil hun satser stort. Nu skal Lucilla have en lærestreg, men for at kunne gøre det, må Christos tage tilbage til det sted, der næsten ødelagde ham.

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 aug. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150794571