Et styk stjålen prinsesse / Befriende kærlighed / Milliardærens hemmelighed

Et styk stjålen prinsesse
Da prins Javier de la Cruz rejser til USA for at meddele den unge forretningskvinde Violet King, at hendes far har lovet hende væk til hans bror, er han forberedt på,  at hun vil protestere. Til gengæld kommer den stærke kemi, der straks opstår mellem dem, fuldstændig bag på ham.
Violet er en moderne kvinde, og gammeldags mænd med middelalderlige holdninger er ikke hendes kop te. Hvorfor følger hun så alligevel mere eller mindre frivilligt med?


Befriende kærlighed
Artemisia har sagt ja til et proformaægteskab med milliardærplayboyen Luca for ikke at miste sit hjem. Et hjem, hun ikke har forladt i årevis på grund af fortidens traumer. 
 
Luca er også hjemsøgt af fortiden, og han vil gøre alt for at undgå kærlighed. Lidenskab og begær er dog en helt anden snak. Kan Artie få ham til at indse, at både kærlighed og begær kan have en plads i hans liv?
 


Milliardærens hemmelighed

Som Skønheden, der forvilder sig ind på Udyrets slot, dukker Sophie pludselig op i det forfaldne Chatsfield House, hvor Nicolo i årevis har gemt sig. Han bærer sin fortids synder som synlige ar på kroppen og kan hverken tilgive sig selv eller åbne sig for andre mennesker.
Sophie har sin egen traumatiske fortid, men modsat Nicolo er den usynlig for omverdenen og har gjort hende til en stærkere kvinde, der er fast besluttet på at leve hver dag af sit liv fuldt ud.

 

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 apr. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793512