Er der en vej ud af helvede?

Køb trykt bog
 
203,08  DKK

Er der en vej ud af helvede? er Julie Duch Lauridsens hudløst ærlige fortælling om et liv med OCD, depression og invaliderende selvværdsproblemer. Men nok så vigtigt er det også beretningen om, hvordan hun overkom alt det smertelige og fandt tilbage til sig selv.

  Julie fik tidligt stillet diagnosen OCD, og som om det ikke var nok, fulgte en langvarig og svær depression, der endte med et selvmordsforsøg. Hendes liv som barn og teenager blev én lang kamp, hvor helt almindelige hverdagsproblemer kom til at føles som noget fuldstændig uoverskueligt. Det, der skulle være en glad ungdom med skole, familieliv og kærester, blev forvandlet til et tilsyneladende endeløst mareridt.

  Med sin bog ønsker Julie at dele sine erfaringer med andre, der er eller har været i samme situation. Som psykisk syg føler man sig ensom og isoleret, men man er ikke alene, for der sidder masser rundtomkring med de samme følelser. Kun ved at ved at få sat ord på smerten og få den meddelt til andre, kan man få brudt den onde cirkel og komme videre. Og at der er en vej ud af helvede, det ved Julie.     

 

Uddrag af bogen: 

En skrøbelig lille pige

I en skrøbelig lille krop

Der kæmper for ikke at skrige

Kæmper for ikke at give op 

 

Hun er konstant vred

Fordi hun lever i sorg

Så er det nemmere at føle had

End at græde sig selv i søvn  

     

Om forfatteren:

Julie Duch Lauridsen (f. 1995) bor i Skive, hvor hun også går på gymnasiet. Hun har gennem mange år udfoldet sig kreativt via malning, fotografering og skrivning. Er der en vej ud af helvede? er hendes debutbog.  

Udgave1
Trykt sideantal342
Udgivelsesdato07 nov. 2014
Udgivet afmellemgaard
Sprogdan
ISBN trykt bog9788793270008
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig Libris nyhedsbrev
Tilmeld nu