Eftermæle

”EFFEKTIV KRIMI” ⭐️⭐️⭐️⭐️
– Jyllands-Posten

Eftermæle er en dansk krimi med både danmarkshistorie, en vaskeægte hverdagshelt og et drys bidende humor. 

Kan en følelse af skyld heles med tiden? 

Efter tyve år med ro og regelmæssighed bag en skærm i redaktionssekretariatet på Dagbladet modtager Michael Eriksen et telefonopkald, som vender op og ned på hans tilværelse: Hans gamle ven og kollega, Kresten, er død. 

Som unge var Michael og Kresten lovende journaliststjerner. De vandt Cavlingprisen for at grave en lyssky historie frem om en kendt dansk koncern, men endte med at miste alting i kølvandet på historien – inklusiv deres venskab. Michael har ikke set Kresten siden, og han skylder ham en undskyldning. 

Da Michael beslutter sig for at slutte fred med Kresten posthumt, er han uvidende om, at det vil hvirvle ham ind i Krestens liv, deres fælles fortid og sætte hans egen trygge hverdag over styr. Snart er han trukket ind i et opklaringsarbejde, der fører ham på sporet af en dødbringende historie med tråde til 2. Verdenskrig. 

En historie nogen vil gøre meget for at holde skjult. 

Ole Nørskov er uddannet journalist og har skrevet for blandt andre Dagbladet Børsen og fagbladet Journalisten. Han var gennem en årrække chef for MediaWatch og er nu selvstændig konsulent i mediebranchen. Eftermæle er Ole Nørskovs debut som forfatter.
224,96  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato30 jun. 2022
Udgivet afGrønningen 1
Sprogdan
ISBN trykt bog9788773390979