Dragoner

”Særdeles virkningsfuld fortællerytme” ⭐️⭐️⭐️⭐️
– Jyllands-Posten 

Svensk storkrimi af kritikerrost romanforfatter. 

”Jeg læste den i ét stræk her i nat. En rigtig, rigtig skarp krimi” – Jenny Lindh i TV4 Nyhetsmorgon 

”Dygtigt indfanger hun læseren med forskellige ledetråde og opbygger en konstant mere urovækkende følelse af, at noget skæbnesvangert er hændt eller snart skal ske.”
– Lotta Olsson, Dagens Nyheter 

Den lille by Hedsbro i Østgotland er ren landidyl med sine lysegrønne marker og smukke heste. Men under det hele gemmer sig mørke hemmeligheder og afgrundsdybekløfter. 

Da Mira Westmans morfar findes død i sit køkken, må hun nødtvungent rejse til Hedsbro, hvor hun er vokset op. Ved første øjekast ser det ud til, at han havde drukket for meget, var faldet og havde slået sit hoved. Men da Miras yngre halvfætter, Ville, kort efter viser sig at være forsvundet, begynder Mira at mistænke, at morfarens pludselige død måske var mereend en ulykke. 

Er Jerry og Patrik Hartley Lindskog, ejerne af hestegården ved siden af, indblandet i Villes forsvinden? Og kan Mira stole på sin gamle ungdomsforelskelse, Adam, hvis lillebror terroriserer byen? 

Dragoner er en spændingsroman i et idyllisk – og stærkt hierarkisk – landsbysmiljø, en mordgåde og en fortælling om familiebånd, kærlighed, svig og misundelse. Første bind i en trilogi. 

Oversat fra svensk af Louise Ardenfelt Ravnild.
187,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato20 jun. 2022
Udgivet afGrønningen 1
Sprogdan
ISBN trykt bog9788773391006