Dødemandstågen

Efter et hektisk eventyr på piraternes måne genoptager Destin og hans nye venner jagten på skattejægerne og Maridel. Rejsen tager dem til planeten Dawnsbury, hvor Destin må erkende, at det ikke er så let at være kaptajn. Men snart er besværlige besætningsmedlemmer, skibsreparationer og pengemangel kun de mindste af hans bekymringer, for i nærheden af planeten lurer en mørk og farefuld hemmelighed.

Uddrag af bogen 
”Kender I ikke Dødemandstågen?” 
”Dødemandstågen?” gentog Abrielle og gik tættere på den gamle mand.
”Stjernetågen, som grænser op til denne planet,” svarede han og pegede sin dirrende stok mod den sorte masse i rummet. ”Dawnsbury er for tiden i den del af sit kredsløb, hvor vi er tættest på den, så vi kan se den hver dag.” 
 ”Stjernetåger er fulde af farver og lys,” brød Destin ind. 
 ”Ikke Dødemandstågen. Det er en sort tåge, så mørk, at intet lys kan trænge gennem den. Nogle gange, mens Dawnsbury passerer den, bliver den så tæt omkring planeten, at vi ikke ser vores stjerne i dagevis. Det er et farefuldt sted, hvor utallige skibe og deres mandskaber er forsvundet.”         

Om forfatteren 
Danny Biltoft Davidsen er født i 1985 i Højby på Sjælland og har udgivet science fiction, siden han var sytten. Han har altid brændt for at bruge sin fantasi og fortælle andre en god historie. Til daglig bor han i København og arbejder i en biograf.
172,46  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal288
Udgivelsesdato13 dec. 2021
Sprogdan
ISBN trykt bog9788775751235