Det lille julebureau

Carole Matthews' uimodståelige bøger er solgt i millionvis og har fået utallige frosne hjerter til at tø. Kærligheden blomstrer, mens sneen daler, og som læser fortrylles man af Matthews’ feelgood-universer, der både er underholdende og fulde af varme og humor.   

Cassie Smiths liv er gået i stå. Hun har mistet sit job, og nu nærmer hendes yndlingstid på året sig, der for første gang fylder hende med angst frem for den sædvanlige boblende glæde. Men hendes kærlighed til julen giver hende alligevel en ide. Hun vil starte en lille virksomhed, der kan yde julehjælp ved at pakke gaver ind, skrive julekort og pynte juletræ. Og snart bliver der rift om hendes juletrylleri! Med hjælp fra sin kæreste og søster bringer hun julestemning ind i hjem og virksomheder over hele byen, og hun elsker hvert eneste sekund.   

Da Cassie møder mangemillionæren Carter Randall, når hendes forretning nye højder. Carter vil gøre julen helt speciel for sine børn, så han får brug for Cassies hjælp, og hans overdådige anmodninger begynder at tage al hendes tid. Da Carter inviterer hende på drømmerejsen til Lapland, står hun pludselig over for et valg, der kan ændre hele hendes liv …
209,96  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal0
Udgivelsesdato03 nov. 2022
Udgivet afPeople'sPress
Sprogdan
ISBN trykt bog9788772388250