Læs uddrag
Læs

Det korte møde / Arven efter Angus McLaughlin / Fonsecas fornuftsægteskab

Det korte møde

En sheik kidnappes i ørkenen af en fjende og lænkes i en fårehytte sammen med en australsk, kvindelig geolog, der er blevet offer for kvindesmugling. De tilbringer en nat sammen, mens de begge venter på morgendagen, hvor han skal henrettes, og hun skal smugles over grænsen og sælges!Arven efter Angus McLaughlin
Forældreløse Layla vokser op på familien McLaughlins skotske højlandsslot, hvor hendes grandtante er husholderske. Bekendt med klasseforskellene og med ar på krop og sjæl er Layla sikker på, at hendes sværmeri for den flotte fascinerende Logan McLaughlin må forblive fantasier.
Men Logan har brug for en hustru for at opfylde arvekravene i sin bedstefars testamente, og husholderskens grandniece er et oplagt valg. Med den rødhårede alfelignende Layla som sin midlertidige hustru undgår han følelsesmæssige komplikationer … tror han! 
 


Fonsecas fornuftsægteskab

Man må stå model til meget som personlig assistent for Max Fonseca Roselli, men at være nødt til at gifte sig med ham er det mest grænseoverskridende, Darcy Lennox er gået med til! 

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal365 Sider
Udgivelsesdato01 okt. 2020
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793185