Den hybride arbejdsplads

En guide til at redesigne arbejdet i organisationer

Vi står foran det, der uden tvivl er de seneste 100 års største globale omstilling af arbejde og har en enestående mulighed for at redesigne arbejdet i vores organisationer. Spørgsmålet er nu – hvordan lykkes vi bedst med at skabe fremtidens arbejde og den hybride arbejdsplads?   

Lynda Gratton, der er professor i ledelse og en af verdens førende ledelsestænkere, tager i denne bog udgangspunkt i sine 30 års forskning inden for de teknologiske, demografiske, kulturelle og samfundsmæssige tendenser, som former arbejdet, og bygger videre på det, vi lærte under pandemien. I bogen præsenterer hun en 4-trins-designproces. Processen gør dig i stand til at:  
 ·         Forstå dine medarbejdere, og hvad der driver dem 
 ·         Gentænke kreative måder at arbejde på, så du åbner for nye muligheder 
 ·         Skabe og teste de nye tilgange i din organisation 
 ·         Følge op for at sikre, at redesignet har blivende fordele. 

Igennem cases fra hele verden viser Lynda Gratton, hvilke udfordringer virksomheder står over for, når de vil skabe en hybrid arbejdsplads. Du møder den verdensomspændende bank HSBC, der byggede et tværfagligt team for at forstå sine medarbejdere, det japanske teknologiselskab Fujitsu, som testede tre typer kontorlandskaber for at finde det mest optimale, og det australske teleselskab Telstra, som etablerede nye roller for at koordinere arbejdet på tværs af organisationen.   

Den hybride arbejdsplads – en guide til at redesigne arbejdet i organisationer kan, hvad enten du leder et team på fem personer, en virksomhed med 20 medarbejdere eller en multinational virksomhed med flere tusind ansatte, hjælpe dig med at tilrettelægge fremtidens arbejde og skabe en hybrid arbejdsplads, der fungerer, til gavn for både dig, dit team og virksomhedens resultater. 

Oversat fra “Redesigning Work: How to Transform Your Organization and Make Hybrid Work for Everyone” (Penguin Business 2022).
421,88  DKK
Køb trykt bog
 
Udgave1
Trykt sideantal260
Udgivelsesdato24 maj 2022
Udgivet afDjøf Forlag
Sprogdan
ISBN trykt bog9788757453898