Den fremmede i stormen / Heste, mænd og bedrag / Dig. Mig. Sammen. Altid.

Den fremmede i stormen

Ava Carter drømmer om at få en stor familie. En sexet fremmed med et hukommelsestab strander i hendes hus, og tiltrækningen mellem dem er magisk. Men skal de handle på den tiltrækning, når de ikke ved, hvem han er, og hvad han vil med sit liv? Og hvad nu, hvis det ikke er det samme, som Ava vil?Heste, mænd og bedrag

Veda har altid lært, at hun skal holde sig langt væk fra Rawsonfamilien. Ikke alene er de hendes families konkurrenter i hesteopdræt og væddeløb, men den gamle Rawson stjal i sin tid hendes fars kæreste for næsen af ham. Men det er nemmere sagt end gjort, når hun hele tiden løber ind i den afsindigt sexede og ovenikøbet også forbløffende søde Ajax Rawson, der slet ikke opfører sig som en slyngel.Dig. Mig. Sammen. Altid.

Læge, forsker, gudesmuk ungarer af kongelig æt – Anastazia St. Sebastian er en mangesidet person med et brændende ønske om at gøre en forskel. Det gør hun for Texasmilliardæren Mike Brennan og hans familie, da hun redder hans nevø fra at drukne.

Mikes shippingkoncern giver et stort bidrag til Zias forskningsprojekt, og deres liv forbindes yderligere, men kan det blive til mere, når Zia ikke kan føje den titel til sig, som Mike ønsker mest?

125,62  DKK
Køb Epub (e-bog)
Inkl. online adgang
Udgave
Trykt sideantal480 Sider
Udgivelsesdato01 jun. 2021
Udgivet afHarlequin
Sprogdan
ISBN epub9789150793673